Együttműködés, támogatás

Stúdiónk (a kölcsönös előnyök szemelőtt tartásával) támogatja a kultúrális, művészeti, sport és szabadidős programokat, rendezvényeket, szervezeteket. Elsősorban munkánk, termékeink és kedvezmények által biztosítunk előnyöket a felsoroltak létrejöttéhez, működéséhez. Örömmel fogadjuk, amikor kiadványaikban, megjelenéseikben, képviselőik által előszóban is elismerő szavakkal szólnak vállalkozásunkról, szolgáltatásainkról.

Ikon
A "név kötelez", ez lehetne a mottója legújabb kapcsolatunknak. Kréter Roberta - aki Jószai Sándor ikonfestő  Ikon Baráti Körében tanulta az ikonfestés szigorú szabályait - talált meg bennünket.
Nagy örömmel vállaltuk fel hogy honlapunkon helyet adjunk munkáinak. Hozzájáruljunk ahhoz, hogy művészete eljuthasson a téma kedvelőihez.
 
Vasutas Fotókiállítás 2010
Sokéves közös munka fűzi cégünket a Szegedi Vasutas Fotókiállítás kétévenkénti rendezvényéhez.
 
Kamionos programfüzetek
2004-2007. között négy éven keresztül stúdiónk tervezte a Szegedi Kamionos Country Találkozó grafikai arculatát. Munkánkat őrzik az akkoriban készült műsorfüzetek, belépők, meghívók, tiszteletjegyek, plakátok, molinók, zászlók, sorszám matricák.
Különleges kihívást jelentett grafikus kollégáinknak minden évben megújítani tematizálni a megjelenést. Megtartani az állandó jegyeket, de évenként egyedivé tenni a hangulatát.
 
Kick-box VK plakátok
2005-ben dolgoztunk először együtt a Kick-box Világbajnokság szervezőcsapatával, mint grafikai, nyomdai és dekor "beszállító".
A sikeres szervezésnek köszönhetően a kick-box világkupák állandó helyszíne Szeged lett. Azóta minden évben újra és újra bizonyítjuk, hogy van helyünk a szervezői csapatban.
 
Gábor Dénes évkönyvek
Már fél emberöltőnyi múltra tekint vissza a Gábor Dénes Szakközépiskolával (a neve ma már nem pontosan ez, de mindenki így ismeri) működő kapcsolatunk, az évenként megjelenő évkönyv szerkesztése és nyomtatása terén. Jól begyakorolt kommunikációnak, a megszokott csapatnak köszönhetően hatékony a közös munka.
 
Szögart leporello
A Juhász Gyula Tanárképző (SZTE-JGYPK) Rajz Tanszékkel és a Szög-Art Művészeti egyesület kiállításaiban vagyunk érintettek. Plakátok, meghívók, műsorfüzetek készülnek nálunk. Immáron ez a kultúrális kapcsolat is több, mint 10 éves múltra tekint vissza.