Grafika - Meghívók

Még az elektronika, az email,  a Facebook korában is fontos szerepe van a személyesen átadott vagy postai úton eljuttatott, nyomtatott formában megjelenő meghívónak.

Különleges események megkívánják a jól kivitelezett, kreatívan megtervezett, egyedi ötleteket alkalmazó, különleges papírra készült vagy speciális alakú meghívót. Fontos, hogy megjelenésében a cég, a rendezvény arculatához, a témához vagy a környezethez, az összképhez igazodjon, annak hatását erősítse.

Mindenki számára saját elképzelésének megfelelő, korábbi megjelenéshez vagy arculathoz igazodó terveket készítünk. Még ha egy bizonyos típus tetszik, akkor is ötleteket adunk, hogyan tehetjük igazán sajátjává a nyomtatványt.
Ettől válik tényleg egyedivé, "személyessé" a meghívó.

Esküvői meghívó
Esküvői meghívó

Egyszerű (mert a megrendelőnek ez volt a kívánsága) esküvői meghívó. Kreatív krém színű papír, bordó nyomat, logó-szerű kezdőbetűkkel, hajtva.

Oltárhajtásos meghívó. Kreatív krém színű papír, bordó nyomat, középen szalaggal összekötve, díszítő sarok mintával sarkazva.

Hajtott esküvői meghívó
Hajtott esküvői meghívó

Felülről lehajló borító alul látszani engedi az ifjú pár keresztnevét, de takarja a vezetéknevét. A borítót díszítő csíkkal tettük érdekesebbé. Krém színű kreatív papír, bordó nyomat.

Szalagos esküvői meghívó
Szalagos esküvői meghívó

Az alulról és felülről behajló borítót hátul összeragasztott papír szalag zárja le, amit selyem masnival díszítettünk. Gyöngyház fényű kreatív papír, bordó és bézs nyomat.

Kétrétegű esküvői meghívó
Kétrétegű esküvői meghívó

A vastag kreatív papír alapon lévő információk átsejlenek a borító és díszítő szerepet betöltő nyomott pauszon keresztül. A pausz jobb oldalán kilátszó rész alkalmas a "Meghívó" felirat, monogram, idézet elhelyezésére. A két különböző papírt arany vagy selyem szalaggal kötöttük össze.

Pauszos esküvői meghívó
Pauszos esküvői meghívó

A borító sűrű mintázatát egy fehér pausz tasak lágyítja. Díszítésként színes huzalra fűzött gyöngyöket használtunk.

Emlékkiállítási meghívó
Emlékkiállítási meghívó

Műnyomó papírra nyomva, klasszikus A/6-os hajtott meghívó.

Autószalon megnyitó meghívója
Autószalon megnyitó meghívója

Klasszikus LA/4-es alakú hajtott meghívó. Ez a forma elegánsabb, mint az A/6-os.

Leporello meghívó
Leporello meghívó

A/4 es, leporelloba hajtott meghívó, abban az esetben ajánlatos, ha a belső tartalom megkívánja a nagyobb terjedelmet. (Pl ízelítő a kiállított képekből vagy több kiállító életrajza)

Ballagási meghívó tervek
Ballagási meghívó tervek

A/6-os és LA/4-es alakú meghívó tervek, különböző stílusban.

Rendezvény meghívó
Rendezvény meghívó

Bordó kartonra ezüst szita nyomat, leporello hajtással.